4.02.2009

World music στο Art House



























Cabaret Balkan
!!

Κάθε Παρασκευή και λίγο πριν τα μεσάνυχτα, οι φερμένοι από τα "Βόρεια" Cabaret Balcan, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με world music στο Art House της Αθήνας, στο Γκάζι.

Οι δύο «Βόρειοι Εταίροι» Θάνος Σταυρίδης ( ακορντεόν κτλ) και Βασίλης Κομματάς (κλαρίνο κτλ) πάσχοντες από χρόνια «Βαλκανική ίωση» ανευρέθησαν σε μία «ΓΑΙΑ-λογική» ανασκαφή του Νίκου Στεφανίδη (παραγωγή κτλ) για να τεθούν σε στενή ιατρική παρακολούθηση. Έγιναν μεταγγίσεις αίματος με jam στην σκηνή από τους Balkan Beat Box, Watcha Clan, Rupa & The April Fishes, αλλά τα πρώτα σημάδια της αποθεραπείας εμφανίστηκαν μετά από τον επιτυχημένο εμβολιασμό με δυτικά αντισώματα προερχόμενα από Γάλλο δωρητή οργάνων (κιθάρας, φωνής κτλ ) Lilo Laurent-Limeul, που γύρισε χώρες και χώρες για να του έρθει στο δεξί αυτί η Τούμπα του Βασίλη Θεμελή, που χωρίς «βαρέα και ανθυγιεινά» σηκώνει το τεράστιο όργανο για να δημιουργήσει την συμβατότητα του ρυθμού των οργάνων. Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα του γραπτού λόγου για να περιγράψει ακριβέστερα αυτό το τρελό αποτέλεσμα του νέου μουσικού είδους «mosaic music», που απαιτεί υγιή αυτιά και ανθεκτικό στο χορό σώμα για να γίνουν ένα, θεατές και μουσικοί και να περάσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

via ελculture


* οεοοο!! το ελculture μοιραζει προσκλήσεις!

6 comments:

monospace said...

Can we come? :)

missmurple said...

yes!

mao tse tung said...

KA-TA-PLI-KTI-KOI!!
η απόλυτη μπάντα αληθινού γλεντιού! χίλια μπράβο και μην την χάσετε next friday @ arthouse.

mamute said...

loipon aytous tous toipous, tous phre to ayti mou se topiko radiofwno kapoia stigmh, edw sth salonica k mou eixan kanei entypwsh pragmatika...
8a h8ela poly na tous dw k live.
nice!

mao tse tung said...

salllllonikeis einai re mute! einai eykolo na tous deis kai pistepse me tha peraseis kala! ;)

missmurple said...

θεοι!θα τους κλείσουμε για το γαμο μας!

:D

πατρίδα θρησκεία σουβλάκι με πίτα Datsun Adidas και Χάνι της Γραβιάς