12.04.2008

The Mighty Boosh


Υπάρχει μια περίπτωση (λέμε τώρα), να μην γνωρίζετε το Mighty Boosh. Το θέμα είναι ότι δυστυχώς δεν μπορώ να σας περιγράψω γιατί ακριβώς πρόκειται αλλα απλά και μονο να σας πω ότι είναι μια κωμική σειρά (η οποια βρίσκεται ήδη στην τρίτη season) που προβάλλεται στην αγγλική τηλεόραση. Ένας κόσμος διαφορετικός από τους άλλους, γεμάτους περίεργους χαρακτήρες και απίστευτο houmor. Οι δημιουργοί του, Julian Barratt και Noel Fielding, αναλαμβάνουνε να μας ξεναγήσουνε στον φανταστικό τους κόσμο όπου συμβαίνουνε τα.. απίστευτα. Γεμάτο σουρεαλιστικό houmor και διαλογους που δεν θα τους περίμενε κανένας, σκηνικά και κουστούμια από άλλους πλανήτες και storyline που θα ζήλευαν πολλοί.
Στην πρώτη season, όλα διαδραματίζονται στον ζωολογικό κήπο όπου και ergazontai o Haward Moon (the maverick) kai o Vince Noir (king of the Mods!) καθώς και μια σειρά από φίλους και εχθρούς που πρέπει να ανακαλύψετε μονοι σας.
Προσπαθώ με κάποιον τρόπο να γράψω ποσο καταπληκτική είναι η σειρά αλλα μου είναι δύσκολο. Αρκεί και μονο να δείτε ένα επεισόδιο, ίσως και δυο θα έλεγα.., και θα καταλάβετε μονοι σας..
Είναι τόσο recommended όσο δεν το φαντάζεστε!

Welcome to the world of the Mighty Boosh!

3 comments:

monospace said...

Και εδώ, όλα τα επεισόδια της σειράς σε rapidlinkz. Ξεκινήστε από την αρχή!

http://www.tv-mafia.com/the_mighty_boosh

ps. GeorgeKazz, ο Haward Moon είναι το alter ego σου e?? Εσύ είσαι αυτός, έτσι δεν είναι? Μιλάμε ότι είστε ολόιδιοι. Δεν μας ξεγελάς!

George Kazzz said...

Κανονικά! Και είναι όντως εκπληκτική σειρά, την έβλεπε μετά μανίας τις good old Leeds days ...

George Kazzz said...

Problem with rapidshare password???

πατρίδα θρησκεία σουβλάκι με πίτα Datsun Adidas και Χάνι της Γραβιάς