11.13.2008

Money. Money. Money


Προχθές αποφάσισα να ανοίξω έναν λογαριασμό email για το trainstorming (trainstormed/at/gmail.com) σε περίπτωση που χρειαστεί για οποιονδήποτε λόγο. Πήραμε ήδη το πρώτο μας email και μετά χαράς αγαπητοί φίλοι και φίλες, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτά τα καταπληκτικά νέα!
You have just been awarded of the sum of £1,000,000.00 GBP which was won by your E-MAIL Address in our uk Promo. Do get back to this office with your requirement such via (mrharrycookelc3@btinternet.com) with your
Names:............
Address:..............
Country:................
Phone No:...................
Occupation:..................
Age:..........
Sex:..............

Best Regards.
Mrs Amanda Collins
(Group Coordinator)
Το ερώτημα είναι τι κάνουμε τώρα. Τα χρήματα χαλάνε τον άνθρωπο λένε. Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχουνε στα blogs αλλα ελπίζω να συνεχίσουμε να είμαστε απλοί και σεμνοί όπως παλιότερα.

Οποιος θέλει το μερίδιο του, παρακαλώ να ειδοποιήσει με κάποιον τρόπο. Εγώ πάω να αγοράσω ένα χρυσό keyboard και το αντίστοιχο mouse για σετάκι..

7 comments:

hmar said...

Χαχα! Λοιπόν το κάθε μερίδιο είναι 62.500 λίρες ή 72.000€. 16 δεν είμαστε; Με το ζόρι φτάνουν για να αγοράσουμε ένα καλό αυτοκίνητο, όσοι δεν είμαστε χρεωμένοι κιόλας :Ρ Τόσα δεν φτάνουν για να διαφθαρούμε πάντως. Εκτός και αν τα κρατήσεις για την πάρτη σου :Ρ. Αλλά τι λέω, εσύ είσαι ήδη διεφθαρμένος! :> Anyway, θέλω το μερίδιό μου τώρα. Ευχαριστώ.

monospace said...

Τι 16? Τώρα 16 ε? Θα τα μοιράσουμε ανάλογα με τα ποσοστά του posting που έχει κάνει ο καθένας καθώς θα μετρήσουνε και αρκετά, άλλοι παράγοντες όπως σημαντικότητα του post, reliability of user κτλ κτλ κτλ..
Ακου να δεις, αμέσως να μου φάνε τα λεφτά!!
(hmare παιδί μου, μιας και χρειαζόμαστε οικονομικό σύμβουλο για να μην πάμε κατά διαόλου, θα σου δώσω κατιτίς παραπάνω για να ελέγχεις την κατάσταση).

Ειναι πολλα τα λεφτά!

mao tse tung said...

σύντροφοι! δημοκρατικά παρακαλώ. τα χρήματα θα τα διαχειριστεί το κόμμα του οποίου πρόεδρος, ηγέτης και μόνος νόμιμος εκπρόσωπος είμαι αυτοδίκαια εγώ.

afrobat said...

Twra diladi ta moirasame? To beurrro frakare sto euro (i anapoda?). Mipos na alazame to denomination? Proteino na agorastoun prokatabolika eisitiria gia olous me proorismo to kentriko londino.

monospace said...

popo mia trainstormingosynantish sto londino, tha htane poly super!

afrobat said...

Popopopopo!
;)

missmurple said...

everybody be cool, this is a robbery !
gimme the money and nobody gets hurt!

πατρίδα θρησκεία σουβλάκι με πίτα Datsun Adidas και Χάνι της Γραβιάς