11.27.2008

Hello Apple!


Γράφω αυτό το post για να επισημάνω μια εμπειρία που μόλις είχα!

Ξέρω ότι κάποιοι σίγουρα θα αρχίσουνε να μου τα χώνουνε γιατί τώρα τελευταία έχω κολλήσει τόσο πολύ με την apple που γίνομαι σχεδόν εκνευριστικός (no comments!!) αλλα πριν από λίγο επισκέφτηκα το site της apple και έψαχνα να βρω ποσο ακριβώς είναι το student discount που δίνουνε (για κάποιον φίλο, ονόματα δεν λέμε, εδώ τριγύρω είναι και αυτός!). Όταν πήγα λοιπόν στο store (UK για να συνεννοούμαστε), δεν μπορούσα να προχωρήσω περισσότερο μιας και για να τσεκάρεις τα student και educational discounts, πρέπει είτε να είσαι μέσω πανεπιστημιακού network, είτε να τους τηλεφωνήσεις.
Ok, fare enough λέω, τι να κανεις.
Και να που εκεί στην γωνια, έχει ένα κουμπάκι 'chat'. Το πατάω λοιπόν και εμφανίζεται η Marta. Μάλιστα, λέω. Καλώς τα bot. Αρχίζω και εγώ
'hello Marta,
'Hello' μου λέει.
'Are you a bot?',
'No, I am a real person'
Δεν την πολυπίστεψα και συνέχισα τις ερωτήσεις. Για να μην πολυλογώ, μιλήσαμε για κανένα 20λεπτό, μου έλυσε τις άπειρες απορίες που είχα σχετικά με τα discounts, κάποια issues για το MBP, και άλλες ερωτήσεις που πάντα ήθελα να ρωτήσω σε κάποιον και δεν έβρισκα την ευκαιρία.
Χαιρετηθήκαμε και that's it.
Δεν ξέρω τι ακριβώς να πω, απλά μου άρεσε υπερβολικά το customer service, το βρήκα πολύ up-το-date και σχετικό με το product που πουλάνε (technology, you know) και λειτούργησε τέλεια. Όπως άλλωστε και οποιο προϊόν apple έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. Χωρίς πολλά πολλά, χωρίς παίδεμα you just get things done.

10 points for these guys. ;)


Τελικά ποτε δεν κατάλαβα αν η Marta ήτανε bot ή real. Το θέμα είναι πάντως ότι συνεννοηθήκαμε τόσο καλά που αλήθεια, I doing't mind!

6 comments:

Eleni said...

Οπότε τι discount προσφέρουν στους φοιτητές mono? Μια και εθιξες το θέμα δηλαδή...

monospace said...

Basika to link phgenei kateythian sthn selida me thn ekptwsh. kanonika, to deksi laptop kanei £1,149.00 opote einai £150 lires pou den einai bad.
Emeis eixame parei to MBP prin apo peripou dyo xronia me megalyterh ekptwsh (academic an den kanw lathos), mesw tou zontovolou pou den kserw ti akrivws eixe kanei ;)

Pantws akomh kai £150 einai nice sigoura :)

mao tse tung said...

mono cut the bullshit. you are the bot and I am your bot brother.

George Kazzz said...

Οχι μόνο για φοιτητές, αλλά και για ακαδημαϊκούς και εργαζόμενους - έτσι πήρα και τους 2 mac μου (τιμημένο Leeds Met!)

monospace said...

To iksera oti o GeoKaz tha emfanizotane se ayto to post! :)

Eleni said...

Eyxaristw mono - good to know.

πατρίδα θρησκεία σουβλάκι με πίτα Datsun Adidas και Χάνι της Γραβιάς