2.24.2009

εκρηκτικη "εκδήλωση για τους εξοπλισμούς"


















Εκρηκτικος μηχανισμος στο Στέκι των Μεταναστών , στα Εξαρχεια,
κατα τη διαρκεια συζητησης του Συνδεσμου Αντιρρησιων Συνειδησης.


περισσοτερα εδω

***update :

Δολοφονικη επιθεση με χειροβομβιδα στο Στεκι των Μεταναστων στα Εξαρχεια, κατα τη διαρκεια εκδήλωσης για τους εξοπλισμούς απο το Συνδεσμο Αντιρρησιων Συνειδησης (http://www.antirrisies.gr/node/679) .

Οι 25 που βρισκονταν στον κεντρικο χωρο του Στεκιου γλυτωσαν ( θα ειχαμε σοβαροτατους τραυματισμους αν οχι νεκρους... ) χαρη στα διπλα τζαμια των παραθυρων. Το πρωτο τζαμι εσπασε , στο δευτερο η χειροβομβιδα εποστρακιστηκε και εσκασε πισω στο πεζοδρομιο.

Απολογισμος :

ενα διαλυμενο παρτερι, μια θρυμματισμενη τζαμαρια στη εισοδο της απεναντι πολυκατοικιας καθως και τζαμιλικια των επανω οροφων, ζημιες στις τζαμαριες των γυρω πολυκατοικιων και ραγισμενα τζαμια στη διπλη τζαμαρια του καφε "Αθηναιον" που βρισκεται απεναντι ακριβως απο το Στεκι, κανενας τραυματισμος...

Θαμωνες του "Αθηναιον" ειδαν τον δραστη, τον κηνυγησαν απο την Τσαμαδου εως την Τοσιτσα απ'οπου και διεφυγε με ΙΧ που τον περιμενε, τις πινακιδες του οποιου προλαβαν να συγκρατησουν ! Προ ολιγου τελειωσε η ερευνα των πυροτεχνουργων και αυτη τη στιγμη γινονται καταθεσεις στο τμημα απο τεσσερις αυτοπτες μαρτυρες και εναν ομιλητη της εκδηλωσης.

η ειδηση στο indy

Περισσοτερα νεα το πρωι.


***** νεο update

Εδω η συνέντευξη Τύπου σημερα, Τεταρτη 25/2 , ωρα 13:00 , στο Στέκι των Μεταναστών

Εδω οι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν την επίθεση στο στέκι μεταναστών
πατρίδα θρησκεία σουβλάκι με πίτα Datsun Adidas και Χάνι της Γραβιάς