5.15.2008

there we go...


















Υλικά (2 μερίδες*)

* 400γρ. βιολογικο αρακά Μπαρμπα Σταθη
* 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
* 1/2 ματσάκι άνιθο
* 1 Pummarò ψιλοκομμένο κλασικό
* 1 κουταλία Pummarò τοματοπολτό
* 6 φρέσκα κρεμυδάκια
* 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια
* 1/2 κουτ. γλυκού ζάχαρη
* Αλάτι-Πιπέρι
* 60g BECEL PRO-ACTIV spread με ελαιόλαδο


Εκτέλεση

* Αχνίζετε το κρεμμυδάκι με νερό στην κατσαρόλα
* Μετά από 10 λεπτά, ρίχνετε τον αρακά, το καρότο, φρέσκα κρεμμυδάκια, την πατάτα
* Αχνίζετε όλα τα υλικά μαζί για 5 λεπτά
* Πρόσθετετε το Pummarò ψιλοκομμένο κλασικό, τον τοματοπολτό, λίγη ζάχαρη και νερό
* Βράζετε τον αρακά μέχρι να τελειώσει το νερό για περίπου 30 λεπτά
* Μετά προσθέτετε τον άνιθο, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και τέλος το BECEL PRO-ACTIV με ελαιόλαδο

Μέση Διαθρεπτική Αξία ανα μερίδα

* Θερμίδες: 289,3 kcal
* Πρωτεϊνες: 14,0g
* ολ.λιπαρα: 11,4g
* κορεσμένα: 2,7g
* χοληστερίνη: 0mg
* υδατάνθρακες: 34,5g

No comments:

πατρίδα θρησκεία σουβλάκι με πίτα Datsun Adidas και Χάνι της Γραβιάς