5.22.2008

nevermind the bollocks

1. Επιβιώνοντας στην Ελλάδα με 700 ευρώ

Αγαπητοί φίλοι του Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα και της Θεματικής Βραδιάς...

Τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας μας "εκτροχίασαν" λίγο... Παρ'όλα αυτά η δημοσιογραφική ομάδα του ΡΧΣ εξακολουθεί να εργάζεται με συνέπεια, ώστε σύντομα να σας παρουσιάσει τα νέα ντοκιμαντέρ της εκπομπής, που βάσει των δεσμεύσεων της διοίκησης της ΕΡΤ, θα εξακολουθήσει να προβάλλεται ως το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Έτσι, ήρθε η ώρα για την προβολή του "ανεπιθύμητου" ντοκιμαντέρ, στο πλαίσιο της "πεπαλαιωμένης" Θεματικής Βραδιάς για την ακρίβεια και τη γενιά των 700...



Σήμερα, Πέμπτη 22 Μαίου, στις 22:00 , στην ΕΤ1

click for more




2. Eurovisi-OFF 3!


Η Ανοιχτή Πόλη διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά, την Παρασκευή 23 Μαίου 2008, από τις 7.00 μμ, στο παρκάκι δίπλα από το σταθμό ΗΣΑΠ στο Θησείο, τη Eurovisi-OFF 3.

Μια μουσική γιορτή, που γίνεται μια μέρα πριν τον τελικό της Eurovision, με κεντρική ιδέα «για τη μουσική των πολιτισμών και όχι της κατανάλωσης».



click for more



3.Jazz Festival 2008

Ετήσιο ραντεβού στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, από 28/5 έως 1/6, με το 8ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Τζαζ. Ενδιαφέροντα live, που η πείρα έχει δείξει ότι έχουν αγκαλιαστεί από ένα πλατύ νεανικό κοινό, με την τζαζ παρούσα στις πολλαπλές «ευρωπαϊκές» της διαστάσεις. Δεν θέλουμε να είμαστε πολύ υπερβολικοί, όμως το Euro Jazz Festival είναι μία από τις λίγες στιγμές που η Αθήνα γίνεται ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Ένα πραγματικό μουσικό πάρκο, όπου όλοι και όλα συνυπάρχουν ελεύθερα - και η μουσική πάνω απ' όλα.

Φέτος το άνοιγμα (28/5) κάνει η Big Band του Δήμου Αθηναίων και ακολουθεί ένα εκρηκτικό βράδυ με τους Makiato από τη Σλοβενία, την τραγουδίστρια Sascha Ley από το Λουξεμβούργο και τους Βέλγους The Wrong Object (της σκηνής του... Καντερμπούρι!). Συνέχεια (29/5) με το ιδιόμορφο ντουέτο Tuule Kann και Jaak Sooaar από την Εσθονία, το fusion τρίο του κιθαρίστα Αποστόλη 'Ανθιμου από την Πολωνία και το κουαρτέτο του Πορτογάλου πιανίστα Andre Fernandes. Στις 30/5, είναι το multi-kulti δανέζικο σχήμα Deodato Siquir Trio, το ολλανδικό JazzXpress του ντράμερ Erik Ineke και το out-rock σουηδικό ντούο Wildbirds & Peacedrums.
Το post-everything σχήμα 12Twelve από την Ισπανία ξεκινάει στις 31/5 και ακολουθούν το Ondrej Pivec
Organic Quartet
από την Τσεχία και οι δικοί μας Ειρήσθω εν Παρόδω. Τέλος, την 1η Ιουνίου εμφανίζονται το Jacoustic Inc. από την Αυστρία, το φινλανδικό Sami Linna Quartet, με τον Γιώργο Κοντραφούρη στο hammond, και το ουγγρικό κουαρτέτο της τραγουδίστριας Veronika Harcsa.

Highlights

  • Οι Ειρήσθω εν Παρόδω είναι το ελληνικό σχήμα-έκπληξη.
  • Ο Γιώργος Κοντραφούρης είναι επίλεκτο μέλος της φινλανδικής τζαζ σκηνής.
  • Οι 12Twelve είναι σε ουσιώδες free style trip.
  • Η Sascha Ley γράφει κι ερμηνεύει εξαιρετικά τραγούδια.
  • Το Wrong Object παίρνει τα πράγματα από κει που τα άφησαν οι Soft Machine.
  • O Αποστόλης 'Ανθιμος ήταν (ιδρυτικό) μέλος του σούπερ γκρουπ SBB στα seventies.
  • Οι Wildbirds & Peacedrums είναι το κάτι άλλο...

    INFO
    TΕΧΝΟΠΟΛΗ Πειραιώς 100, Γκάζι, 2103461589. Από 28/5 έως 1/6, 9 μ.μ. (στις 28/5, 8 μ.μ.).
  • (πηγή : www.athinorama.gr)


    click for more


    No comments:

    πατρίδα θρησκεία σουβλάκι με πίτα Datsun Adidas και Χάνι της Γραβιάς