4.21.2008

Twitter?


Εδώ και κάποιες μέρες έχω βρει το καινούργιο μου παιχνίδι. Το Twitter. Μέσα στην πληθώρα των social networking sites, το twitter ξεχωρίζει για κάποια απλά βασικά πράγματα.
Το twitter δεν είναι σαν το Facebook. Δεν έχει αυτό το βρώμικο κουτσομπολίστικο χαρακτήρα του facebook που νιώθεις ότι κάποιος συνεχώς σε παρακολουθεί, αν και το βασικό focus (του twitter) είναι η παρακολούθηση!

Ξεχάστε το myspace και κάθε τέτοιου είδους sites που προσπαθούνε να γεμίσουνε τον κόσμο με χιλιάδες πληροφορίες που ουσιαστικά είναι ανούσιες (τις περισσότερες φορες).

Το βασικό target του twitter είναι ένα είδους online updatable status που μπορείς να ενημερώσεις τους φίλους σου (και αυτούς που σε ακολουθούνε) σχετικά με το τι κανεις, τι νιώθεις, τι σκέφτεσαι, ένα έξυπνο πράγμα που άκουσες, ένα website που θέλεις να προτείνεις. Είναι πολύ addictive, αλήθεια, και όσο περισσοτερους friends βάλεις, τόσο πιο interesting γίνονται τα πράγματα.
Το design του είναι customisable, το interface υπερβολικά απλό και effective και έχει διαφορα tools που μπορούνε να σε κρατάνε συνεχώς up το date μέσω κινητού, instant messaging (GTalk, Messenger, Yahoo κτλ).

Κάντε έναν λογαριασμό και θα καταλάβετε αμέσως πως λειτουργεί. Ο κόσμος το χει τούμπανο που λένε, οποτε βιαστείτε.
Kαι ακολουθήστε με.. είμαι ο oberdone.

Eλάτε να γίνουμε φίλοι. Ο George Kazz είναι ήδη εκεί!

1 comment:

monospace said...

Oraia pame, mazeyomaste! Elate kai oi ypoloipoi! :p

πατρίδα θρησκεία σουβλάκι με πίτα Datsun Adidas και Χάνι της Γραβιάς